HANDIG! Onze Spray Mop maakt het schoonmaken van vloeren gemakkelijk en snel. Het praktische ontwerp van de steel en de hoogwaardige mop zijn ontworpen voor het efficiënt en zacht reinigen van alle soorten vloeren. Het reservoir kunt u vullen met het door u bestelde product! Bestel hier.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Bona geoliede houten vloeren spraymopset

Bona geoliede houten vloeren spraymopset

Padhouder met handgreep

Padhouder met handgreep

Bona Premium microvezel vloermop (dweil)

De Bona vloermop is een flexibele mop met draaibare voet en telescopische steel De Bona vloermop is uitermate geschikt om grote vloeren en op moeilijke bereikbare pleken te reinigen. Geschikt voor alle Bona Pads.

Dit artikel is niet altijd op voorraad. Houdt rekening met een levertijd van 5-7 dagen.

€ 35,95
SKU
Bona Premium microvezel vloermop (dweil)
De Bona vloermop is een flexibele mop met draaibare voet en telescopische steel De Bona vloermop is uitermate geschikt om grote vloeren en op moeilijke bereikbare pleken te reinigen. Geschikt voor alle Bona Pads. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Door de rubberen randen aan de voet kan de mop gebruikt worden zonder meubels of plinten te beschadigen. | De nieuwe comfortabele handgreep maakt hem extra gebruiksvriendelijk | Kan worden gebruikt met alle Bona Pads (Bona Cleaning Pad, reiningspad - Bona Applicator Pad of de Bona Dusting Pad, stofpad.
Meer informatie
Merk Bona
Ruimte Binnenhuis