Lithofin Cotto Brillant

Lithofin Cotto Brillant/glansmilk

Lithofin MN Vuiloplosser

Lithofin MN Vuiloplosser

Lithofin Cotto Easy-Clean

Te gebruiken voor regelmatige onderhoudsreiniging van alle vloeren van Cotto, terracotta, kleitegels, Terres Cuites en tegelplavuizen e.a. voor zowel binnen als buiten.
€ 13,95
SKU
Lithofin Cotto Easy-Clean

Lithofin Cotto Easy-Clean lost met zijn actieve ingrediënten vuil op, zodat dit met het schoonmaakwater opgenomen kan worden. Zonder lagen te vormen, blijven aan het oppervlak van de vloer speciale verzorgingscomponenten achter. Daardoor worden de volgende schoonmaakbeurten gemakkelijker en de patinavorming wordt bevorderd. Bij voortdurend gebruik wordt de vloer steeds mooier van kleur en structuur en minder kwetsbaar.

Lithofin Cotto Easy-Clean heeft een aangenaam frisse geur.

Meer informatie
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Ca. 20-30ml afhankelijk van de mate van vervuiling is een emmer reinigingsvloeistof voldoende voor ca. 30-60 m².
Ondergrond Cotto en Terracotta, Kleitegels
Werkwijze

Lithofin Cotto Easy-Clean wordt altijd aan het schoonmaakwater toegevoegd. Een scheut, ca. 20-30 ml per emmer (10 liter) oplossen in, indien mogelijk, handwarm water.

Bij ernstige vervuiling iets meer Lithofin Cotto Easy-Clean toe-voegen. De achterblijvende vochtige laag laten opdrogen en niet met schoon water naspoelen.

Ruimte Binnenhuis, Buitenhuis
Advies

Om van tijd tot tijd de glans op te frissen adviseren wij Lithofin Cotto Billant/Glansmilk in plaats van Lithofin Cotto Easy-Clean aan het schoonmaakwater toe te voegen.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.