Lithofin KF Badreiniger

Lithofin KF Badreiniger

Lithofin Cotto Wax-Finish

Lithofin Cotto Wax-Finish

Lithofin Cotto Pre-Wax

1e stap van de methode MODERN: Voor-impregnering voor cotto of terracotta een betere bescherming tegen olie- en vetvlekken.

Vanaf € 37,95
SKU
Lithofin Cotto Pre-Wax

1e stap van de methode MODERN: Voor impregnering voor betere bescherming tegen olie- en vetvlekken. Lithofin Cotto Pre-Wax dringt in de poreuze oppervlakken en vormt in de capillairen onmiddellijk een vliesdunne, onzichtbare film. Deze voorkomt in hoge mate het intrekken van water, vuil en vet. Het verwijderen van vuil wordt dus wezenlijk verlicht. Voor vloeren van Cotto, Terracotta, kleiplavuizen, Terres Quites, kacheltegels enz. vooral in ruimtes waar de kans op vlekken groot is zoals een keuken en eetruimte.

Het wordt altijd opgebracht vóór de eindbehandeling met Lithofin Cotto Wax-Finish.

  • Gemakkelijk in het gebruik.
  • Gebruiksklaar.
  • Bevat geen oplosmiddelen, op waterbasis.
Meer informatie
Werkwijze

Lithofin Cotto Pre-Wax ruim en gelijkmatig aanbrengen op de schone, vlekvrije en droge vloer met behulp van een mop of spons. Lithofin Cotto Pre-Wax kan ook met een tuinsproeier gelijkmatig opgebracht worden en onmiddellijk met een spons verdeeld worden.

Bij zeer sterk poreuze oppervlakken dient na ca. 30-40 min een tweede laag opgebracht te worden. Vlekken en druppels dienen vermeden te worden en meteen verwijderd worden.

Droogtijd: ca. 1 uur. De apparatuur met water schoonmaken. Direct na het opdrogen dient begonnen te worden met de eindbehandeling met Lithofin Cotto Wax-Finish. Cotto Pre-Wax wordt altijd opgebracht vóór de eindbehandeling met Lithofin Cotto Wax-Finish.

Ruimte Binnenhuis
Advies In de fabriek voorbehandelde, in de was gezette of zout-geglazuurde oppervlakken kunnen niet behandeld worden. In geval van twijfel eerst uitproberen.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.