Lithofin KF Voegenbescherming

Lithofin KF Voegenbescherming

Lithofin KF Badreiniger

Lithofin KF Badreiniger

Lithofin KF Sanitairreiniger

Een speciaal product voor keramiek tegels en sanitair. oftewel een ideaal product voor het reinigen en onderhouden van keramische tegels in zowel badkamer, keuken en de badkamer.
€ 13,95
SKU
Lithofin KF Sanitairreiniger

Een speciaal product voor keramiek, tegels en sanitair. Lithofin KF Sanitair reiniger is een concentraat dat een mengsel van speciale zuren en hoogwaardige reinigende werkstoffen bevat. Voor de regelmatige onderhoudsverzorging in natte ruimtes, voor glans en hygiënische reinheid. lost kalk- en vuil afzettingen, watersteen, zeep- en vetresten, roest, urineaanslag op, zodat ze met water afgespoeld kunnen worden. Reinigt chroom, keramiek, roestvrij staal enz. Niet voor zuurgevoelige oppervlakken. 

  • Concentraat.
  • Zuurhoudend.
  • Aangename geur.
Meer informatie
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Ca. 10-20m² per liter afhankelijk van de aard en het type vervuiling. Voor het regelmatig onderhoud tot ca. 100 m² per liter.
Ondergrond Keramische Tegels, Tegelvloer
Reinigen Kalkresten, Roestvlekken, Urineaanslag, Voegen, Vuilaanslag
Werkwijze

Afhankelijk van het vuil tot 1: 15 met water verdunnen, met borstel of spons opbrengen. Bij kleinere oppervlakken is een scheutje op een vochtige spons voldoende. Kort laten werken en met water goed afspoelen. Hardnekkige resten en korsten met Lithofin KF Sanitairreiniger puur behandelen.

Ruimte Binnenhuis, Badkamer, Keuken, Toilet
Advies Niet geschikt voor zuurgevoelige oppervlakken zoals gepolijst marmer, emaille, eloxaal, sommige (decor-) tegels enz. In geval van twijfel uitproberen op een onopvallende plaats.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.