Lithofin KF Voegenreiniger

Lithofin KF Voegenreiniger

Lithofin KF Sanitairreiniger

Lithofin KF Sanitairreiniger

Lithofin KF Voegenbescherming

beschermd de voegen van keramische tegels in de keuken of badkamer tegen vetaanslag en vlekken en verlicht daardoor het onderhoud.
€ 20,95
SKU
Lithofin KF Voegenbescherming

een speciaal product voor keramische tegels, klinkers en sanitair. Deze gebruiksklare impregnering is oplosmiddelvrij en bevat hoogwaardige water-, vet- en olie- afstotende werkstoffen. Voor behandeling van poreuze cementvoegen in keramische vloeren keuken of badkamer. Beschermt tegen vetaanslag en vlekken in de keuken en badkamer en verlicht de onderhoudsreiniging. Ongeglazuurde, poreuze tegels kunnen mee geïmpregneerd worden.

  • Gebruiksklaar.
  • Met langdurige werking.
  • Bevat geen oplosmiddelen, op waterbasis.
Meer informatie
Inhoudsmaat 500 ml
Ondergrond Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Keramiek Verglaasd
Werkwijze

De ondergrond moet zuiver en vetvrij zijn. Een grondige reiniging kan uitgevoerd worden met Lithofin KF Voegenreiniger. Vervolgens een klein proefvlak uitvoeren.

Lithofin KF Voegenbescherming onverdund op de droge voegen gelijkmatig aanbrengen met penseel of rolletje en vervolgens laten drogen. Bij sterk zuigende cementvoegen eventueel meerdere keren herhalen.

Na ca. 20 minuten voor het uitdrogen, nog eventueel overtollig product zorgvuldig wegnemen. Ca. 2 uur.

De volledige werkzaamheid van het product treedt op na ca. 24 uur. Gedurende deze tijd de voegen van water en vetten vrijwaren.

Ruimte Binnenhuis, Badkamer, Keuken, Toilet
Advies

Glas, porselein, gepolijste oppervlakken direct met vochtige doek afwassen. Aan het oppervlakte zichtbaar product mag niet opdrogen, zorgvuldig verwijderen. Reinig de voegen vooraf met Lithofin KF Voegenreiniger of, bij zware vervuiling, met Lithofin KF Intensiefreiniger.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.