Lithofin KF Impregnering

Lithofin KF Impregnering

Lithofin KF Voegenbescherming

Lithofin KF Voegenbescherming

Lithofin KF Voegenreiniger

Ontvettend reinigingsmiddel voor o.a. de voegen van tegelvloeren en -wanden. verwijderd ook vettige olie-en vuilafzettingen.
€ 13,95
SKU
Lithofin KF Voegenreiniger

Lithofin KF Voegenreiniger lost organisch vuil op zoals oliën, vetten en daaraan klevend vuil, zodat de voegen en tegels na het afspoelen met water weer hygiënisch schoon zijn. Voor het herstellen van de oorspronkelijke kleur van de voegen en voor het grondig reinigen en ontvetten van voegen in keuken en badkamer. Brengt de originele kleur van de voegen tussen tegels op wanden en vloeren terug.

Verwijdert vettige olie- en vuilafzettingen van voegen in keuken en badkamer en maakt deze hygiënisch schoon en fris. Het is een speciaal product voor keramiek, tegels en sanitair. Het geconcentreerde schoonmaakmiddel is alkalisch maar bevat geen oplosmiddelen. Het bevat zowel actieve reinigings ingrediënten als speciale vet- en vuiloplossers.

  • Zeer zuinig.
  • Intensieve werking.
  • Mild alkalisch.
Meer informatie
Ondergrond Cotto en Terracotta, Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Keramiek Verglaasd, Tegelvloer
Reinigen Olievlekken, Vetvlekken, Voegen, Vuilaanslag
Werkwijze Een scheut Lithofin KF Voegenreiniger op een vochtige spons doen, opbrengen op het vuile oppervlak en ca. 10-15 minuten laten inwerken. Bij ernstige vervuiling tussendoor schrobben. Daarna goed spoelen met water.
Ruimte Binnenhuis, Badkamer, Keuken, Toilet
Advies

Glas, porselein en gepolijste oppervlakken direct met vochtige doek afwassen. Aan het oppervlakte zichtbaar product mag niet opdrogen, zorgvuldig verwijderen. Voor kalkaanslag op voegwerk kan u de voegen reinigen met Lithofin KF Sanitairreiniger.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.