VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

 Lithofin MN Easy clean Navulling

Lithofin MN Easy-Clean

Lithofin MN Refresh voor Composiet

Lithofin MN Refresh is een speciaal verzorgingsproduct voor composiet en andere kunststeen. Het is een water en olie-werend product op waterbasis, voor het opfrissen van de fabrieksmatige beschermlagen.
€ 19,95
SKU
Lithofin MN Refresh voor Composiet

Lithofin MN Refresh is een speciaal verzorgingsproduct voor (kwarts)composieten en andere kunststeen. Het is een water en olie-werend product op waterbasis, voor het opfrissen van de fabrieksmatige beschermlagen. Lithofin MN Refresh is UV-bestendig en vergelingsvrij.

  • op waterbasis.
  • eenvoudig verwerkbaar.
  • verandert het uiterlijk niet.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 250 ml
Verbruik tot 40 m²/liter
Ondergrond Composiet, Kunststeen
Werkwijze

De ondergrond moet schoon, droog en vrij van olie, vet en dergelijke zijn. Een reiniging vooraf met Lithofin MN Vuiloplosser wordt aanbevolen. Verwerkingstemperatuur (oppervlak): 10-25°C. Niet aanbrengen op verwarmde oppervlakken. Lithofin MN Refresh op het eerste segment van het goed gedroogde oppervlak in kleine hoeveelheid aanbrengen. Meteen met een schone, droge doek wrijven, totdat het droog is of er geen strepen meer zichtbaar zijn. Daarna het volgende segment bewerken.

Ruimte Binnenhuis, Keuken
Advies

Glas, kunststoffen, gepolijste, gelakte en andere gevoelige vlakken tegen spetters beschermen. Gereedschap met water reinigen.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.