Lithofin MN Bescherming

Lithofin MN Bescherming

Lithofin MN Vlekstop ECO

Lithofin MN Vlekstop ECO

Lithofin MN Vlekstop

Het speciale impregneermiddel beschermt natuursteen, hardsteen en sierbetonsteen optimaal tegen het indringen van vlekken.

Vanaf € 42,95
SKU
Lithofin MN Vlekstop

Een speciaal impregneermiddel voor een gebruiksvriendelijke, onzichtbare vlekafstotende behandeling van bijna alle soorten natuursteen met een gepolijst, geslepen tot ruw oppervlak, ook voor betonsteen en composiet (kunststeen). Bijzonder geschikt voor wanden en vloeren in keuken, badkamer en andere vlekgevoelige oppervlakken, zoals tafelbladen, vensterbanken en aanrechtbladen. Verhindert het indringen van olie, vet en water en verlicht de verdere onderhoudsverzorging.

  • Na het drogen onschadelijk voor de gezondheid.
  • Gebruiksklaar.
  • Zowel voor binnen als buiten.
  • Met langdurige werking.

Opmerking: Het oppervlakte blijft gevoelig voor zuren.

Meer informatie
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Gepolijste steen oppervlakken: ca.12- 15 m²/liter, bij zeer dichte steen tot 40 m²/liter breuk- en zaagruw graniet: ca. 5-7 m²/liter poreuze zandsteen: ca. 3-6 m²/liter.
Ondergrond Cotto en Terracotta, Gneiss, Graniet, Hardsteen, Kunststeen, Marmer, Natuursteen, Sierbetonsteen, Zandsteen
Werkwijze

Als u dit product nog niet eerder hebt gebruikt, behandel dan eerst een proefvlakje. De te behandelen oppervlakken moeten geheel droog, schoon en vlekvrij zijn. Behandel steeds oppervlakken van ca.10-15m², zodat het product kan worden opgenomen voor het indroogt.

Breng Lithofin MN Vlekstop op met een schone kwast, lamsvachtroller, mop of doek gelijkmatig en royaal aan. Bij een zuigende ondergrond de behandeling eventueel na 5 minuten herhalen. Overschotten niet laten indrogen, maar binnen 15 minuten grondig verwijderen met een droge doek.

Bij grotere oppervlakken een teveel aan product met een wisser verwijderen en met een machine (witte pad of lamsvacht) na-boenen.

Belangrijk: Het vloeibare product moet in het oppervlak intrekken, overschotten van niet geabsorbeerd product binnen 15 min. verwijderen. Ingedroogde productresten binnen 24 uur met microvezeldoek afwrijven.

Droogtijd: Na 30-40 min. droog aan het oppervlak en begaanbaar. Volledig opgedroogd en werkzaam na ca. 5 dagen. Gedurende die tijd geen zuignappen voor het transport gebruiken, niet afdekken, vloeistoffen onmiddellijk opnemen.

Ruimte Binnenhuis
Advies Niet zuigende of vochtige oppervlakken kunnen niet worden geïmpregneerd. Bescherm glas, keramiek en oplosmiddelgevoelige oppervlakken (lakken, hout e.d.) tegen spatten. Betreed behandelde, nog vochtige oppervlakken alleen met schone overschoenen. Gebruikt gereedschap kan met een verdunning gereinigd worden.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.