VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

James Laminaatreiniger Beschermt & Herstelt

James Laminaatreiniger Beschermt & Herstelt

Royl Vloerzeep

Royl Vloerzeep

SKYLT Original 2KPU

SKYLT is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultra-matte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld).
Vanaf € 36,95
SKU
SKYLT Original 2KPU
SKYLT is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultra-matte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. SKYLT is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slagvast. Met SKYLT behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd.
Meer informatie
Merk Skylt
Verbruik 10-12 m2/liter per laag
Glansgraad Ultra mat
Ondergrond Hout
Werkwijze

De voorbereiding is veel meer dan het pakken van een lakemmer en steel met roller.

Vraag in geval van twijfel of onduidelijkheid altijd vooraf om advies.

Een heel belangrijk onderdeel van de voorbereiding is de voorbehandeling: In het geval van bestaand werk: Vraag altijd advies aan onze adviseurs.

Nieuwe of kaalgeschuurde parket-en/of plankenvloeren worden na het schuren met de band-en/of kantenschuurmachine tot slot in de regel ook gepolijst met een roterende boen/schuurmachine.

Vermijd, zeker op eiken vloeren, bij het schuren/polijsten het raken van ijzeren objecten. Denk hierbij aan de hoekijzers van convectorputten, water-en CV-leidingen etc..Het schuurstof bevat dan zeer fijne ijzerdeeltjes, die zich vasthechten op het oppervlak en moeilijk te verwijderen zijn. De deeltjes zijn op een droge, ongelakte vloer vrijwel niet te zien, maar zodra de vloer met een watergedragen lak wordt behandeld kunnen de metaaldeeltjes zich vrijwel onmiddellijk als blauwzwarte puntjes aftekenen.

Gebruik bij het schuren als voorbereiding voor het aanbrengen van een eerste laag SKYLT Grondlak of SKYLT aflak een monoschijf met een slijpnet of schuurpapier P120 -P180 of een multischijf met een slijpnet of schuurpapier korrel P100 -P150.

Ruimte Binnenhuis
Advies

Bij het gebruik van SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K als primer gebruik je een monoschijfmet een slijpnet of schuurpapier van maximaal korrel P120 en op een multischijf een slijpnet of schuurpapier van maximaal korrel P80. Dit is nodig om een voldoende diepe indringing in het oppervlak te krijgen

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.

Relevante producten

 1. StoneTech Hardsteenolie
  StoneTech Hardsteenolie
  € 23,95
 2. Lithofin MN Leisteenolie
  Lithofin MN Leisteenolie
  € 27,95
 3. Lithofin MN Betoncoating
  Lithofin MN Betoncoating
  € 26,95
 4. Forbo Polish
  Forbo Polish
  € 13,95
 5. HMK P301 drie-in-één
  HMK P301 drie-in-één
  € 14,25
 6. Lithofin Anti-Slip
  Lithofin Anti-Slip
  € 45,95
 7. James Basisreiniger
  James Basisreiniger
  € 9,95